Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or

Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or
FÅ MER INFO

Juni 2018 26 - KRAFTBAND

Sienna, en kvinna som jag först träffade under en workshop som jag gav i Los Angeles, kontaktade mig på en annan workshop och frågade om vi kunde prata privat. Jag ordnade ett möte i ett litet konferensrum bakom stängda dörrar.

"Det är min dotter - Aimee," sa Sienna. ”Hon har alltid varit ett underbart barn. Har aldrig gjort hennes far och mig några problem. En bra student, massor av vänner, men ... ”Hon tvekade och tittade bort. ”Någonting händer med henne.” Siennas panna ripade; hon kämpade uppenbarligen för att hitta orden.

”Hon fyllde bara fjorton, och det är nästan som om hon inte är samma person över natten! Hon var alltid glad men nu har en djup depression sett sig på henne. Det verkar vara något mer än bara komma in i puberteten. Mycket mer. Vi förlorar att veta hur du kan hjälpa henne. Hennes betyg är nere. Hon äter inte - talar knappast. Sienna stod upp från den djupa stolen som hon satt i och började promenera i rummet.

Mina ögon följde henne innan jag frågade: "Vad mer?"

”Hon började klippa sig själv.” Nu strömmade tårarna ner Siennas ansikte. ”Vi är desperata. Jag trodde att du kanske kunde hjälpa. ”Jag frågade om Aimee visste att hennes mamma konsulterade mig. Det är viktigt att ha tillstånd från patienten, om det alls är möjligt - även när det är en tonåring och jag pratar med hennes förälder.

Siena sa ja och tilllade: ”Hon är inte i någon form att vara här.” Jag sa till henne att Aimee inte behövde vara närvarande. Eftersom en shaman fungerar utanför den vanliga rymden, var det inte nödvändigt att patienten ens var i rummet. Jag behövde bara ha tillåtelse att spåra henne och ingripa.

Jag gick in i ett medvetande som schamanerna refererar till som spårningstillståndet så att jag kunde skanna Aimee's lysande energifält. Den lysande kroppen mognas med den fysiska kroppen, och chakraerna förändras i färg och livlighet under hela livets stadier. Att komma in i puberteten är en turbulent tid och ungdomar kan vara särskilt utsatta för energier från andra. Chakran kan till och med skadas, och det här var vad jag såg i Aimee.

Vårt sjunde chakra, kronchakraet, hade ett djupt tår i det, och genom denna öppning tog hon upp förvirrande känslor från oroliga kamrater. Jag koncentrerade mig på att rensa det skadade chakraet från det psykiska slammet som fick henne att vilja skada sig själv. Vilken underlig paradox. Aimee klippte sig själv för att hålla den känslomässiga smärtan i fjärd. Jag rengörde chakraet upprepade gånger och tvättade det med rent ljus från mina Wiracocha.

Sienna blev förvånad när jag delade vad jag hade sett. Vi är alla kopplade till den universella matrisen, sa jag till henne, så jag kan arbeta på en patient var hon än är. Sedan nämnde Sienna att Aimee var i telefon mycket att lyssna på sina vänner prata om deras problem. Hon var en stor lyssnare - men det var en del av problemet. Aimee behövde fastställa gränser för sig själv, och hon behövde skydd mot sina vänner giftiga känslor. De menade naturligtvis inte att skada henne, men hon kunde inte hantera all sin sorg och missnöje.

För att hjälpa Aimee att undvika den skadliga emotionella energin från andra, särskilt under hennes tonår, installerade jag maktbanden på henne. De osynliga banden är ett skydd som kan hjälpa oss att leva säkert i denna värld. De representerar de fem elementen och närar chakraerna med jord, luft, eld, vatten och chi (känd som causay till Inka).

De lysande banden är skiktade över chakraerna, som en sjal som är lindad runt kroppen: Svart som representerar jorden är vävd över den första eller rotliga chakraen; rött som representerar vatten är vävt över andra och tredje, eller sakral och solplexus, chakras; guld som representerar eld vävas över hjärtchakraet; silver som representerar vind är vävt över halschakraet; och rent vitt ljus som representerar Anden vävs över det sjätte chakraet.

Ljuset strålar som en regnbåge, stiger upp till sjunde eller kronchakraet, strömmar ut och cirklar ner i jorden och återvänder för att upprepa cykeln och bildar en veritabel regnbågens fontän av energi. De lysande banden är som en kläddräkt som täcker chakran, som vibrerar med sin egen frekvens och färg. Även om Aimee inte visste detaljerna i det arbete jag utförde, och hennes mor kanske valde att inte berätta för henne, visste jag att maktbanden kunde göra en skillnad.

Sienna berättade för mig en tid senare att en förändring hade ägt rum i hennes dotter. En dag kom hon studsande nerför trappan, allt upphetsad, vilket var något som inte hade hänt på länge. I hennes hand var en gåva hon hade fått av en vän till sin födelsedag - en stift med känsliga färgbågar. En regnbåge.

Detta var mer än en slump. Och det var bara början. Därefter blev regnbågar centrum för Aimee's liv. Regnbågar i håret, på kläder, i skolböcker, på hennes sovrumsväggar - överallt hon vred sig fanns det regnbågar. Den gamla Aimee var tillbaka, sa Sienna. Hon slutade klippa sig och började förändra sin vänskrets.

Under min egen utbildning som shaman, svevde min mentor dessa osynliga band runt min kropp i en rit som kallas ”maktbanden.” Studenter på min shamanisk energimedicinutbildning får samma ritual, eftersom det ger ett mycket viktigt andligt skydd för helaren.

.Translate »