Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or

Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or
FÅ MER INFO

2020 Jan 28 —FINNING AV BURIED TREASURE

Som med andra aspekter av shamanism är verktygen du hittar i Chamber of Treasures symboliska - men det betyder inte att de inte är riktiga. De har kraften att förändra ditt liv. När min klient Sally gick in i Treasure Chamber, upptäckte hon en guldpenna som medföljde: om hon tog upp den, skulle hon inte kunna lägga ner den. Sally tvekade, eftersom hon alltid drömde om att vara författare, men hon kunde aldrig hitta tid att skriva. Hon drev inte bara ett hushåll, hon hjälpte sin man med bokföring för sin verksamhet och hade sin egen heltidspraxis.

Bredvid pennan hittade Sally ett timglas, och hon tog med sig båda gåvorna. När hon vände timglaset och såg att sanden flödade åt andra hållet, insåg hon att hon hade förmågan att göra tid. Hon minskade arbetstiden och hennes guldpenna började avslöja de historier hon hade inom sig. Trots sin resa har hon inte kunnat lägga ner pennan sedan - Sally arbetar nu med sin andra bok.

De immateriella inre verktygen som vi hittar i Chamber of Treasures är ibland svåra att känna igen och använda. Det kräver kontemplation för att förstå hur man använder dem och avslöjar deras avsedda syfte i våra liv.

Under ett av mina tidiga besök på Amazonas gav en shaman mig ett handstorleksskal efter min själsökning. Det tog mig månader att förstå vad jag skulle göra med den här gåvan. Shamanen hade sagt, "Låt den tala till dig. Upptäck vad dess medicin är, ”så jag bar den med mig. Jag blåste genom hålet i slutet av skalet och gjorde ett ljud. Jag höll den i örat - jag kunde inte höra havet, men jag fann att det förstärkte allt jag hörde. Det var då jag förstod en del av min lektion: Jag behövde lära mig att lyssna bättre på mitt kallelse. När jag fick veta att i många traditionella samhällen ljudet från en conch är ett kall till bön, insåg jag att en del av mitt kallelse är att ringa andra och hjälpa dem att hitta sina egna gåvor som healare och moderna shamaner.

En dag insåg jag att skalet hade byggts av ett djur som ett hus, och detta djur gick under vattnet med huset på ryggen. Det var nästan exakt vad jag gjorde: vandra genom Anderna med ett paket på ryggen fylld med redskap som gav mig en känsla av säkerhet och skydd - inklusive ett tält, mitt eget bärbara hus! Jag var tvungen att fråga mig själv om jag verkligen behövde bära ett så stort skal på ryggen på 14,000 XNUMX fot.

Jag började göra många analogier om bagaget jag hade på mig och vad jag behövde för att känna mig bekväm och säker. Det skalet visade inte bara mitt kallelse, utan hur jag reser lätt och håller alla jag älskar i mitt hjärta, vilket är mitt sanna hem. Jag vet nu att det som gör ett verktyg inte är användningen det först skapades för, utan användningen som vi lägger till det.

Du måste också hitta ett sätt att förvandla ditt verktyg från en symbol till ett praktiskt instrument. Jag kommer ofta att ge klienter ett objekt som representerar något jag finner i deras Chamber of Treasures för att föra verktyget från det imaginära till det fysiska området för den vanliga verkligheten. Jag gillar att göra det till något de kan bära, meditera på, hålla och använda, för då kommer det att påverka deras dagliga liv.

Laura var en universitetsprogramdirektör som befann sig trasslad i banor av politisk intrig på jobbet. Under vår resa tillsammans hittade jag en gyllene kniv som låg på ett bord i hennes Treasure Chamber. Jag tog symbolen med mig tillbaka och blåste den energiskt - det traditionella sättet att "gåva" essensen av en själdel, verktyg eller maktdjur - i hennes tredje chakra. Efteråt bad jag henne hitta en ceremoniell kniv, som hon hade med sig under de kommande sex månaderna.

I sin meditation använde hon den här kniven för att bryta de energiska delarna av giftiga förhållanden, arbetsintrig och begränsningar som hon placerade på sig själv, och därmed lossna från ledningarna som band henne till hennes förflutna och till relationer som kvävde henne.

Jag hade också tagit tillbaka en spindel som ett kraftdjur för Laura, som jag hade blåst i hennes andra chakra, men varken hon eller jag förstod betydelsen av denna varelse. Vad jag inte visste vid den tiden är att Laura hade en allvarlig lungsjukdom (sarkoidos) som inte svarade på behandlingen. Hennes läkare hade berättat för henne att en lungtransplantation var en tydlig möjlighet.

Laura hade blivit biten på handen av en giftig spindel några år tidigare. Det svällde och blev smittad, men efter att det botade gav hon det aldrig en annan tanke. Hon insåg nu att det var efter bett som hennes lungsjukdom dök upp, och hon blev allvarligt sjuk.

Efter att ha mediterat på sitt maktdjur grep Laura förhållandet mellan spindelbiten och ”banorna” där hon fångades. Så snart hon började frigöra sig själv från alla förvirringar i livet, kunde kroppen rensa giftet som orsakade hennes sjukdom och hon botade.

Nästa vecka: Resa till skattkammaren.Translate »