Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or

Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or
FÅ MER INFO

April 2020 07 —IDENTIFIERA DINA SACRED COW

Veckans blogginlägg är en enkel - men avslöjande - övning: Identifiera dina heliga kor. Här kommer du att upptäcka och kasta några av de begränsande övertygelserna som hindrar dig från att leva ditt öde.

För var och en av de fyra trådarna som är vävda in i din momentumtunnel-Kärleksrelationer, makt, pengar / karriär och hälsa―skriv en mening som börjar med frasen: När jag _________________, och slutar med: då kommer jag att kunna_______________.

Var så specifik som möjligt. För att starta meningen, välj en fråga som verkligen resonerar med dig och avsluta den andra delen med absolut ärlighet. Du började faktiskt denna övning i slutet av bloggen på Ändra kursen för din framtid, så kanske du vill hänvisa tillbaka till det.

Här är några exempel:

Kärleksrelationer

Du kanske börjar med När jag hitta rätt kärleksförhållande, och slutför meningen med ett av dessa alternativ: då kommer jag att kunna: _____________________.

 • vara glad
 • vara uppfyllda
 • sluta känna ensam
 • känner mig älskvärd

Kraft (psykologisk och emotionell styrka)

När jag komma över min ilska mot min mamma, då kommer jag att kunna: _____________________.

 • acceptera min dotter som hon är
 • vara mer i kontakt med min kvinnlighet
 • ha självförtroende
 • vara öppen för att träffa en man

Pengar och karriär

När jag hitta rätt jobb, då kommer jag att kunna:

 • lära sig att meditera och öva det dagligen
 • vara mer lugn och nöjd
 • färdas
 • bli en fulländad kock

Hälsa

När jag inte lider av kronisk trötthet, då kommer jag att kunna:

 • motionerar regelbundet
 • lära sig att laga hälsosamma måltider
 • ta itu med min olycka
 • bli aktiv och passform

Se tillbaka på dina svar. De först tom i meningen är den heliga ko, den begränsande tron ​​som håller dig från att gå i livet, medan andra tom är den resa som du måste vara villig att gå in på, oavsett om den första blanken inträffar eller inte.

Trots enkelhetens övning är detta verktyg mycket avslöjande av dina begränsande övertygelser. Eftersom du har en hel besättning av heliga kor, bör denna övning upprepas ofta och fördjupa djupare varje gång för att avslöja dina mest djupt sittande trosuppfattningar. Om du använder det noggrant kommer den här övningen att ge en dörr till ditt öde.

Nästa vecka: Ödet av ödet.

.Translate »