BOKA EN AKADEMISK SAMRÅD

2021 May 04 - Resa till Grace Chamber

All själförlust är en separation från vår egen gudomlighet, från vårt naturliga jag som alltid lever i nåd.

Detta jag avslöjar inte sitt ansikte förrän vi konfrontera våra sår, ha modet att rewrite våra begränsande själkontraktoch börja hjältens resa mot läkning. För att gå in på denna resa måste vi gå till Nådekammaren. Det är här vi kommer att upptäcka vårt helade jag som har hållits i ett tillstånd av harmoni.

När du hämtar en förlorad del av din själ måste du lära känna dig själv med den själsdelen och skydda den - du måste ta med dess energi och känslomässiga resurser i ditt chakrasystem så att den kan informera om din neurofysiologi och din hjärna. Bara detta gör att du igen kan uppleva säkerhet och nåd.

Som nämnts i tidigare inlägg kanske du vill registrera dessa instruktioner innan du börjar övningen.

Förbered dig på denna resa öppna heligt utrymme. Utför andedräkt med liten död utöva och resa till din trädgård i den lägre världen.

När du hälsar portvakten, ange din avsikt och be att träffa det jag som har förblivit hel och i ett tillstånd av nåd. Denna själsdel kan representera sig själv som en ung flicka, en gammal man eller en medelålders kvinna. Ställ individuella frågor som: "Vem är du?" "Vilka gåvor tar du med till mig?" "Hur litar du på?" "Hur spelar man?" "Hur kan jag ta hand om dig och skydda dig?" och "Vilka delar av mig måste förändras för att du ska stanna kvar hos mig?"

Fråga själsdelen om den är redo att komma tillbaka med dig. Ibland ger det dig en lista över saker du måste göra innan den är villig att återvända. Det kan till exempel fråga, "Varför ska jag?" och påpeka att du inte har tid för dess oskuld, glädje och lek. Ibland berättar det för dig att återvända för det om en vecka efter att du har rensat upp ett förhållande i ditt liv. Ofta ger det dig en att göra-lista över övertygelser, attityder och beteenden som du måste ändra för att ge dig ut på hjältens resa.

Be din själdel att återvända med dig om den är redo. Gå tillbaka till din trädgård och uppmana din själdel att gå med dig. Tack portvakten och dyk ned i vattnet, låt dem föra dig dit du vilade, och resa sedan tillbaka till ditt rum och din kropp.

Därefter når du ut med dina händer och bjuder in själsdelen att komma in i din kropp genom vilket chakra din instinkt leder dig till. Ta emot det med handflatorna och ta med det till ditt chakra. Om du inte är säker på vilket chakra din själsdel hör till, ta det till ditt hjärtchakra mitt på bröstet. Andas djupt och känn kärnan i ditt saknade jag fylla varje cell i din kropp med sin kraft och nåd. Andas djupt igen och vet att du aldrig kommer att skiljas från dig själv igen. Stäng sedan heligt utrymme.

Personlig bekräftelse

Det är bra att utveckla en personlig bön som bekräftar att du går igenom livet på ett heligt, men ändå lekfullt sätt, ser och uppskattar skönheten som omger dig och bekräftar din plats inom den skönheten. Det personliga mantrat som jag använder i mitt dagliga liv för att informera min värld och behålla min nåd är baserad på en traditionell Navajo-dikt: Skönhet före mig, Skönhet bakom mig, Skönhet runt mig. Jag är omgiven av skönhet. I skönhet går jag. Det finns inget så stort som kraften i bön, särskilt när den är din och från hjärtat.

När du utvecklar din egen bön, se till att det är en positiv bekräftelse, inte en begäran om att något ska ges eller göras åt dig. Gör det till ett uttryck för uppskattning för själva livet, ett verktyg för att vårda din nåd och återställa lycka. Upprepa denna bön regelbundet. När väl återhämtat sig måste nåd omhuldas och vårdas så att den driver dig framåt och ger dig glädje och fred.

En annan personlig bön, som du kan upprepa på morgonen när du vaknar och under hela dagen, är: Moder Jord, Faderhimmel, tack för skönheten och kärleken som omger mig. Får jag ge fred åt mig själv och alla jag rör, glädje för mig själv och alla jag ser. Jag går i skönhet, glädje och fred.

Öppna heligt utrymme och ta lite tid att uttrycka din egen bön. Skriv ner det och håll det i ditt hjärta. När du är klar, stäng det heliga rummet.

Journaldialog med din nyligen återhämtade själdel

Denna journaldialog hjälper dig att förstå din förlorade själsdel så att du kan integrera den i ditt liv. Efter att ha gjort denna övning kanske du märker att din själsdel börjar besöka dig i drömmar eller i visioner när du mediterar.

Börja med att öppna heligt utrymme och rita sedan en linje längs mitten av en tom sida i din dagbok. På vänster sida, skriv frågor till din förlorade själsdel att svara på den andra sidan av sidan. Dina frågor kan innehålla: "Hur kan jag skydda dig?" "Vilka lektioner har du för mig?" "Hur kan jag göra din värld säker?" "Hur kan jag hedra dig?" och "Vad är dina gåvor till mig?"

Låt dialogen flyta - skynda dig inte. Stäng heligt utrymme när du är klar.

.Translate »