Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or

Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or
FÅ MER INFO

Februari 2020 25 —LÄSNINGAR FRÅN KRAFTDYR

Det fina med själsökning är att Anden kommer att ge dig vad som helst kraftdjur du behöver utan att du behöver ta reda på det, för det är inte en rationell process. Du måste helt enkelt arbeta med det som ges till dig och utforska djurets attribut när det avslöjar dess visdom. Du kommer att kräva ett kraftdjur, och det hoppar ut och följer dig tillbaka, då är det upp till dig att upptäcka hur du ska jobba med det.

Till exempel, när min son föddes, hämtade jag vargen som ett kraftdjur. Han kom oväntat till mig och höll fast vid min sida. Han berättade för mig att han skulle lära mig att vara djupt lojal mot min familj, som han var till sitt förpackning, men ändå kunna ströva i stor utsträckning. Han berättade för mig att hans egenskaper var engagemang och engagemang utan att kompromissa med individualiteten, vilket var de lärdomar jag behövde lära mig, eftersom jag hade tillbringat mycket av mitt vuxna liv som utforskare i Andesfjällen och Amazonas. Vargen lärde mig lojalitet och självständighet. Det lärde mig att vara en del av ett familjepaket utan att känna mig begränsad av det. Jag lärde mig att jag bäst kunde tjäna min familj genom att behålla min identitet och känsla av syfte i livet på samma gång.

Nu, även om maktdjur symboliserar de attribut vi behöver för att bli hel, har de också fallgropar. Den kvinnliga jaguaren, till exempel, är hårt hängiven till sin unga och otroligt skyddande, men den manliga jaguaren är bara runt henne i två veckor på året - resten av tiden markerar han territorium några dussin mil bort. Så om du har blivit för homebound och domesticerad, eller om du vill komma tillbaka till din explorer själv, kanske du arbetar med den manliga jaguarenergin; men om du saknar en skyddande förälder, eller om du vill öka din känsla av säkerhet i världen, kan du behöva den kvinnliga jaguaren. Se bara till att hålla styrkorna och svagheterna hos ditt kraftdjur i åtanke när du arbetar med det.

Några månader efter sitt bröllop hämtade en ung klient av mig med namnet Patty en oxe som ett kraftdjur. Hon var en författare som arbetade på ett hemmakontor med sin nya make, och här är hennes berättelse om vad som hände:

Jag var verkligen upphetsad över mitt äktenskap, men jag kände mig också belastad av den förändring det hade medfört i mitt liv. Jag kände mig inte bekväm med de dagliga förhandlingarna om sysslor och pengar; Jag var osäker på vad det innebar att gifta sig, hur mycket min nya make skulle ta hand om mig och hur mycket självständighet jag kunde behålla; och jag visste inte hur jag skulle vårda med min man och samtidigt vara fri från förväntningarna på att vara "Patty Homemaker." Men snarare än att diskutera dessa frågor med min man, försökte jag bara göra allt själv, vilket ledde till känslor av förargelse och utmattning.

När jag först återvände mitt maktdjur, blev jag förbryllad över den stora klumpiga varelsen som kom till mig - men när jag förlovade oxen i dialog informerade det mig att han var min partner. Han sa att han var där för att arbeta med mig och dela min belastning. Han var van vid att vara ok med en annan ox, och dra som ett lag under hela livet. När de två djuren är vårdade de arbeta tillsammans, var och en drar mycket mer än sin egen vikt, men bär bara hälften av bördan. När partnerskapet fungerar finns det nästan inget som ett par oxar inte kan göra tillsammans.

Han berättade för mig att eftersom oxen är så kraftfull, är det lätt att bortse från dess sårbarheter. Vi känner alla till uttrycket "lika starkt som en oxe", men detta djur kan dödas genom överarbete - precis som du kan döda en relation när en partner arbetar för att behaga den andra på bekostnad av sina egna behov och önskningar. Och en ox kan vara väldigt oflexibel och vägrar att byta väg eller arbeta med en partner som den inte gillar. Faran är att vara "lika envis som en oxa" och att vägra att samarbeta eller lösa skillnader. Och det finns inget som en oxe som bara vill dra sin väg - speciellt när den är ok till ett annat djur!

Oxan hade mycket att lära Patty om att utveckla vårdande partnerskap, långsiktigt engagemang och jämlikhet. Hon behövde lära sig att ta steget med sin make, var och en med lika stor belastning. Som ett besättningsdjur måste oxen vattnas, vårdas och vilas - på samma sätt behövde Patty lära sig att kommunicera sina behov så att hon inte skulle känna sig överarbetad och förargad senare. Hon behövde dra sin egen vikt, utan att medvetet förvänta sig att hennes partner skulle fungera som sitt bördedjur.

Patty började se möjligheterna i oxen som ett maktdjur och vad det lärde henne om samarbete, standhaftighet och hårt arbete, men hon insåg också hur man utnyttjar sin jordnära, plodding energi. Patty behövde lära sig att försiktigt vägleda sitt nya liv för att ge sin största potential.

Nästa vecka täcker jag resan för att hämta ditt kraftdjur.Translate »