Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or

Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or
FÅ MER INFO

2020 Jan 14 — ATT TILLBAKA DIN LÖSTA SULDEL

All själförlust är en avskiljning från vår egen gudomlighet, från vårt naturliga jag som alltid lever i nåd. Detta jag avslöjar inte sitt ansikte förrän vi konfrontera våra sår, ha modet att rewrite våra begränsande själkontraktoch börja hjältens resa mot läkning. För att gå in på denna resa måste vi gå till Nådekammaren. Det är här vi kommer att upptäcka vårt helade jag som har hållits i ett tillstånd av harmoni.

När du hämtar en förlorad del av din själ, måste du återigen bekanta dig med den själsdelen och skydda den - du måste ta dess energi och känslomässiga resurser till ditt chakrasystem så att det kan omforma din neurofysiologi och din hjärna. Endast detta gör att du igen kan uppleva säkerhet och nåd.

Resa till nådekammaren

Som nämnts i tidigare inlägg kanske du vill registrera dessa instruktioner innan du börjar övningen.

Förbered dig på denna resa öppna heligt utrymme. Utför andningsövning med liten död och resa till din trädgård i den lägre världen.

När du hälsar portvakt, uppge din avsikt och be att träffa det jag som har förblivit hel och i ett tillstånd av nåd. Denna själdel kan representera sig själv som en ung flicka, en gammal man eller en medelålders kvinna. Ställ de enskilda frågor som: "Vem är du?" "Vilka gåvor tar du till mig?" "Hur litar du på?" "Hur spelar du?" "Hur kan jag ta hand om dig och skydda dig?" Och "Vilka delar av mig måste förändras för att du ska stanna kvar med mig?"

Fråga själdelen om den är redo att komma tillbaka med dig. Ibland ger det dig en lista över saker du måste göra innan den är villig att återvända. Till exempel kan det fråga: "Varför ska jag?" Och påpeka att du inte har tid för dess oskuld, glädje och spel. Ibland kommer det att säga dig att återvända efter det efter en vecka, efter att du har rensat upp en relation i ditt liv. Ofta kommer det att ge dig en to-do-lista över övertygelser, attityder och beteenden som du måste ändra för att gå in på hjältens resa.

Be din själdel att återvända med dig om den är redo. Gå tillbaka till din trädgård och uppmana din själdel att gå med dig. Tack portvakten och dyk ned i vattnet, låt dem föra dig dit du vilade, och resa sedan tillbaka till ditt rum och din kropp.

Därefter räcker du ut med dina händer och bjuder in själens del att gå in i din kropp genom vilket chakra din instinkt leder dig till. Ta emot det med handflatorna och ta med det till ditt chakra. Om du inte är säker på vilket chakra din själdel hör till, ta med den till ditt hjärtchakra i mitten av bröstet. Ta ett djupt andetag och känna att essensen av ditt saknade jag fyller varje cell i din kropp med sin kraft och nåd. Ta ett djupt andetag och vet att du aldrig kommer att separeras från dig själv igen. Stäng sedan heligt utrymme.

Personlig bekräftelse

Det är bra att utveckla en personlig bön som bekräftar att du går igenom livet på ett heligt men ändå lekfullt sätt, ser och uppskattar skönheten som omger dig och bekräftar din plats inom den skönheten. Det personliga mantraet som jag använder i mitt dagliga liv för att informera min värld och upprätthålla min nåd är baserad på en traditionell Navajo-dikt: Skönhet före mig, Skönhet bakom mig, Skönhet runt mig. Jag är omgiven av skönhet. I skönhet går jag. Det finns inget lika stort som bönens kraft, särskilt när det är ditt och från hjärtat.

När du utvecklar din egen bön, se till att det är en positiv bekräftelse, inte en begäran om att något ska ges eller göras åt dig. Gör det till ett uttryck för uppskattning för själva livet, ett verktyg för att vårda din nåd och återställa lycka. Upprepa denna bön regelbundet. När du har återhämtat måste nåd vårdas och vårdas så att den driver dig framåt och ger dig glädje och fred.

En annan personlig bön, som du kan upprepa på morgonen när du vaknar och under hela dagen, är: Moder Jord, Faderhimmel, tack för skönheten och kärleken som omger mig. Får jag ge fred åt mig själv och alla jag rör, glädje för mig själv och alla jag ser. Jag går i skönhet, glädje och fred.

Öppna heligt utrymme och ta lite tid att tala om din egen bön. Skriv ner det och håll det i ditt hjärta. När du är klar stänger du det heliga utrymmet.

Journaldialog med din nyligen återhämtade själdel

Denna journaldialog hjälper dig att förstå din förlorade själdel så att du kan integrera den i ditt liv. Du kanske märker efter att ha gjort denna övning att din själdel börjar besöka dig i drömmar eller i visioner när du mediterar.

Börja med att öppna heligt utrymme och rita sedan en linje längs mitten av en tom sida i dagboken. På vänster sida, skriv frågor till din förlorade själdel för att svara på andra sidan sidan. Dina frågor kan innehålla: "Hur kan jag skydda dig?" "Vilka lektioner har du för mig?" "Hur kan jag göra din värld säker?" "Hur kan jag hedra dig?" Och "Vilka är dina gåvor till mig? ”

Låt dialogen flyta - rusa inte. Stäng heligt utrymme när du är klar.

Nästa vecka: Skattkammaren.Translate »