Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or

Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or
FÅ MER INFO

Augusti 2016 02 Shamanic Energy Healing Session

Sacred Space BlogUnder mina studier med schamanerna i Peru upptäckte jag att det är skillnad mellan "Botning" och "läkning". " Härdning är läkarnas verksamhet. Healing är shamans verksamhet.

Härdning består av att behandla sjukdomar och eliminera symtom. Vi känner alla människor som har fått botemedel men inte har upplevt läkning. Tyvärr återkommer deras symptom i allmänhet.

Healing behandlar orsaken till sjukdomen, som schamaner tror beror på avtryck av trauma lagrade i en persons Luminous Energy Field (LEF). Medan läkningen mäter schamaner framgång genom ökat välbefinnande, en känsla av nygrundad fred och empowerment och en känsla av gemenskap med allt liv.

Inga två shamaniska energiläkningar är identiska, även om de flesta börjar med en första intervju under vilken klienten beskriver de fysiska och / eller emotionella symtomen de upplever, liksom problem som kan uppstå i deras liv. Beroende på individuella behov kan sessionerna ta upp till en timme eller längre.

En läkningssession kan utföras inomhus eller utomhus, med klienten liggande på golvet / marken eller ett massagebord och shamanen placerad nära huvudet. Shamanen kan be klienten blåsa i en helande sten för att hjälpa till att släppa skadliga mönster i LEF och för att avgöra var de bor i kroppen.

Jag börjar alltid en helande session av öppnar Sacred Space, där jag arbetar och kallar in fyra riktningar, jorden och himlen. Detta skapar en stabil, säker miljö att arbeta i. Därefter öppnar jag mitt personliga heliga utrymme, eller Wirracocha, runt mig själv och min klient. Detta är den plats utanför tiden där all möjlighet finns.

I en första session med en klient börjar jag vanligtvis med att "spåra" eller lägga märke till alla energier i min klients LEF som inte hör hemma och behöver tas bort. Jag kanske använder mina händer ovanför min klients kropp för att känna dessa energier, och ibland kommer jag också att använda en skrammel eller trumma i vår session. Fjädrar, klockor, pendlar, kristaller, stenar och rök (tobak / växtbaserade) är andra läkningsverktyg som shamaner kan använda vid en läkningssession.

Om trög, överbelastad energi upptäcks i någon av de sju chakraerna, kommer jag att snurra chakran moturs för att öppna den. När energin har rengjorts spinns chakraet medurs för att återbalansera energin och återupprätta rätt riktning av snurret. När jag arbetar kan jag tyst beskriva vad jag gör, eller jag kan tyst. Under tiden kan klienten uppleva värme, stickningar, känslomässig frigöring eller djup avkoppling.

I slutet av sessionen stänger jag min Wirracocha och stänger sedan Sacred Space med en tackbön och släpper de sex riktningarna. Då uppmuntrar jag min klient att sakta sitta upp och vi diskuterar vad som ägde rum och ger min klient övningar för att träna hemma som hjälper till i deras läkningsprocess. Uppföljningssessioner kan rekommenderas som kan inkludera en belysning, extraktion eller återvinning av själ.

Under dagarna som följer en läkningssession kan min klient känna sig ovanligt trött eller behöva mer tyst tid när frigöring och energiförskjutning fortsätter. Den transformativa upplevelsen av läkning återspeglas i alla aspekter av livet - relationer, kost, jobb, äktenskap, hur du förhåller dig till dina barn, samt hur du upplever hälsa och sjukdom.

Leta efter nästa veckas blogg, där vi förklarar belysningen, en kärnpraxis för shamanisk läkning.

.Translate »