Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or

Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or
FÅ MER INFO

2019 September 17 —PROSKA FRED: MITT FÖRSTA UPPLEVNING MED ENERGIBRÄDNING

Under ett av mina tidiga besök i Peru, medan jag vandrade i bergen nära Machu Picchu med Don Antonio, Jag kom med ett fall av lunginflammation. En fullständig antibiotikakurs hjälpte inte till att kontrollera infektionen, och hosta passar helt enkelt inte. Varje gång jag hostade skulle magmusklerna gå i spasmer.

Jag kom till Don Antonio i akut smärta. Den gamla indianen bad mig ligga på ett pälskast som han höll vid foten av sin säng. Han satt på en kudde vid mitt huvud och gjorde en läkning mot mig. Han kallade på de fyra kardinalriktningarna och åberopade sedan himmel och jord. Därefter lyftte han upp armarna, som om han delade luften ovanför huvudet och sänkte dem långsamt ner vid sidan, som om han utökade kanterna på en osynlig bubbla. Han upprepade rörelsen, den här gången sträckte sig kanterna på denna osynliga bubbla framåt för att täcka mig som en filt.

Jag kände en omedelbar känsla av säkerhet och komfort. Prat i mitt sinne upphörde, och jag gled in i ett tillstånd av stillhet och lugn som jag hade känt förut bara under meditation. Jag kunde höra Antonio's röst från långt borta, instruerade mig att andas i rytm med honom, och kände att min andedräkt accelererade för att hålla jämna steg med hans. Jag kunde känna hans fingrar vrida i moturs riktning runt ihåliga i botten av min hals, och dra ut ett klibbigt, bomull-candylike ämne. Jag noterade allt detta avslappnat, som om det hände med någon annan, eller som om jag såg det i en dröm, inget av det stör min lugn. Och sedan började min vänstra arm rycka ofrivilligt.

"Det är den giftiga energin som lämnar ditt system," sade Don Antonio. ”Var inte rädd. Låt det hända naturligt. ”Rykningarna spred sig sedan till min vänstra axel och ner till mitt högra ben. Det var helt ofrivilligt, som den plötsliga ryck som man ibland upplever innan man somnade, förutom att detta fortsatte att byggas och intensivt byggdes. Sedan, så plötsligt som det hade börjat, slutade det, och jag somnade.

Nästan en timme hade gått när jag vaknade och tittade på min klocka. Antonio satt fortfarande vid mig, händerna vaggade mitt huvud. Han frågade hur jag kände mig. Jag tog över kroppen och insåg att jag inte kunde röra mig. Konstigt, men förverkligandet störde mig inte. Jag kände mig som om jag svävade i ett varmt och tyst hav. Antonio började massera min hårbotten och efter några ögonblick kunde jag sträcka händer och fötter och sitta upp.

Jag kände mig som om jag hade haft en god natts sömn och smärtan i bröstet var borta. Jag frågade Antonio vad han hade gjort. "Det här kallas Hampeeller energi läkning, ”förklarade han. "Du har tillbringat det mesta av den sista timmen i oändligheten," tillade han med ett leende, "men det är bara ett tal, för man kan inte spendera en uppmätt tid i tidlöshet."

Han behandlade mig i bara en session, men nästan omedelbart avtog min hosta. Mitt immunsystem var igång och jag kände att jag var på väg till återhämtning. Ännu viktigare var en djupare läkning som gick långt utöver mitt botemedel. Efter läkningssessionen satt jag kvar med en ständig lugn och lugn som jag bara kunde beskriva som ett tillstånd av nåd, förlåtelse och välsignelse, som har varit kvar i mig i flera år. Jag hade smakat frihet från kedjorna som höll mig bunden till det förflutna, till min smärtsamma historia, till skuld och ångrar, såväl som till mitt hopp och min ångest om framtiden. Jag hade smakat på lugn. Jag växte upp för att tro att en sådan nåd uppnåddes endast genom bön och generositeten av Guds kärlek.

"Jag skänker ingen nåd eller något sådant," Don Antonio var snabb att förklara. ”Jag hade bara ett heligt utrymme där du upplevde oändlighet. Du gjorde själva arbetet. ”Han berättade för mig att han hade skapat det heliga utrymmet där helande sker. Energin i det rymden och hjälp från lysande varelser i Andevärlden gav mig möjlighet att läka mig själv.

Sjamanens sätt, upptäckte jag, är en kraftväg, av direkt engagemang med Andens krafter. Jag hade aldrig upplevt maktens väg tidigare. I min kristna uppväxt hade jag lärt mig att be och skulle recitera mina kvällsböner utan att misslyckas. Senare studerade jag meditation. Både bön och meditation förblir viktiga praxis i mitt liv idag. Men maktens väg är annorlunda. Det kräver en direkt upplevelse av Anden i sitt eget område, i oändligheten. Enorm helande sker när vi kommunicerar med den kraftfulla energin i den lysande världen. I processen tappar du din identitet med ditt begränsade jag och upplever en obegränsad enhet med skaparen och skapelsen.Translate »