Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or

Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or
FÅ MER INFO

OM OSS

"The Four Winds is Harvard of neo-shamanism"
- Harper's Bazaar

Four Winds Society erbjuder världens mest grundliga utbildning i Shamanic Energy Medicine i kombination med banbrytande metoder inom näringsliv, biologi och neurovetenskap. Under de senaste 25 åren har vi utbildat och mentorerat mer än 10,000 XNUMX studenter från alla samhällsskikt - forskare, byggnadsarbetare, sjuksköterskor, läkare, psykologer, massageterapeuter och andra - för att drömma om en ny värld.
.
Vår Light Body School erbjuder en Online Energy Medicine Training program och a Residential Energy Medicine Training program med campus i USA, Tyskland och Chile. Vårt största campus, Los Lobos, ligger inbäddat i bergskedjan vid kusten intill en världsbiosfärskonserv i Chile.

Vårt uppdrag är att utbilda kloka och etiska utövare av Shamanic Energy Medicine och ge dem verktygen till starta en meningsfull ny karriär som gör vad de älskar. Genom äktenskapet med forntida visdom och modern vetenskap, vi försöker förändra världen genom att föra exceptionell hälsa och glädje till alla vi arbetar med.

Lär dig en ny väg till läkning.

I mitten av 20-talet var Alberto Villoldo den yngsta kliniska professorn vid San Francisco State University. Han ledde Biologiskt självregleringslaboratoriumretorik, undersöker hur energimedicin kan förändra hjärnans kemi. En dag på sitt laboratorium insåg Alberto att hans forskning måste bli större istället för mindre, att han såg ut ur fel ände av mikroskopet. Han behövde hitta ett system som är större än hjärnans nervnätverk. Många andra studerade redan hårdvaran - Alberto ville lära sig att programmera sinnet för att skapa psykosomatisk hälsa.

Antropologiska berättelser antydde att det fanns människor runt om i världen som påstod sig veta sådant, inklusive de få kvarvarande "shamanerna" i dagens moderna värld.

Alberto handlade sitt laboratorium för ett par vandringssko och en biljett till Amazonas - fast besluten att lära av forskare vars vision inte hade begränsats till linsen i ett mikroskop, från människor vars kunskapskropp omfattade mer än den mätbara, materiella världen som han hade lärt sig var den enda verkligheten. Han ville träffa de människor som kände avståndet mellan saker och uppfattade de lysande strängarna som animerar hela livet. Spridda över Anderna och Amazonas fanns ett antal vismän eller "jordhållare" som kom ihåg de gamla vägarna. Alberto reste genom otaliga byar och byar och träffade massor av medicinska män och kvinnor. Avsaknaden av en skriftlig mängd kunskap innebar att varje by hade fört sin egen smak och stil till de helande praxis som fortfarande överlevde.

I mer än tio år tränade Alberto med människor i djungelmedicinen. När han läkte sina egna själssår, vandrade Alberto den sårade läkarens väg och lärde sig att förvandla gammal smärta, sorg, ilska och skam till källor till styrka och medkänsla.

Från Amazonas vandrade Alberto kusten i Peru, från Nazca, platsen för gigantiska markeringar på ökenbotten som skildrar maktdjur och geometriska figurer, till de sabila lagunerna i norra, hem till landets mest berömda shamaner. Sedan, i Titicacasjön - havet på toppen av världen - samlade Alberto historierna och läkningspraxis för de människor som, enligt legenderna säger, Inka föddes.

Genom allt upptäckte Alberto en uppsättning tekniker som förvandlar kroppen, läker själen och kan förändra vårt liv och hur vi dör.

Dessa forntida läror förklarar att ett Luminous Energy Field (LEF) omger oss och fungerar som en matris eller plan som upprätthåller den fysiska kroppens hälsa och livskraft.

Alberto är grundare av det världskända Four Winds Society och Light Body School. I sina läror och skrifter delar han upplevelsen av oändligheten och dess förmåga att läka och förvandla oss, att befria oss från de temporära kedjorna som håller oss knutna till sjukdom, ålderdom och sjukdom.

Alberto är författare till många bästsäljande böcker, av vilka flera finns tillgängliga på många språk: Styr upp din hjärna: Upplysningens neurovetenskap (med David Perlmutter, MD); Shaman, Healer, Sage; De fyra insikterna; Återställa det förflutna & läka framtiden med återvinning av själ; Belysning: Shamans sätt att läka; Courageous Dreaming: How Shamans Dream the World to Being; The Four Winds: A Shamans Odyssey in the Amazon (med Erik Jendresen); Dance of the Four Winds: Secrets of the Incal Medicine Wheel (med Erik Jendresen); Island of the Sun: Mastering Inca Medicine Wheel (med Erik Jendresen); Yoga, kraft och ande: Patanjali shamanen; Läkarnas riker (med Stanley Krippner Ph.D.); Helande stater: En resa till världen av andlig helande och shamanism (med Stanley Krippner Ph.D.); Skelettkvinna; Den första historien någonsin berättat (med Erik Jendresen).

VÅRT LEDERSKAP OCH FAKTA
.

Under 25 år har vi mentorerat över 10,000 XNUMX studenter och akademiker från alla samhällsskikt - forskare, byggnadsarbetare, sjuksköterskor, läkare, psykologer, massageterapeuter och andra - för att drömma om sin nya värld.

teammember1

Alberto Villoldo, doktorsexamen
en psykolog och medicinsk antropolog som har studerat shamaniska läkningspraxis på Amazonas och Andes ...
Läs mer

Alberto Villoldo, doktorsexamen
teammember1

Marcela Lobos MA
har initierats i helande traditioner från Amazonas och Anderna ...
Läs mer

Marcela Lobos MA
teammember1

Lynn Berryhill
är en hyllad konstnär vars målningar finns i samlingar i hela USA.
Läs mer

Lynn Berryhill
KAREN HOZA

Utbildad av Dr. Alberto Villoldo, är Karen examen från The Light Body School, har en Masterscertifiering och arbetar som lärarassistent och akademisk rådgivare ... Läs mer

KAREN HOZA
KAREN JOHNSON

Karen Johnson kallades för att studera shamanisk energimedicin efter en andlig uppvaknande och efterföljande önskan att lära andra vägen bortom döden och hur man kan drömma om sin värld. Läs mer

KAREN JOHNSON
teammember1

Ruby Parker
är en massageterapeut, Reiki-mästare, personlig rådgivare och energimedicinare ...
Läs mer

Ruby Parker
teammember1

Dean Taraborelli
har rest till heliga platser i över 30 länder för att studera och uppleva förntida kulturers visdom ...
Läs mer

Dean Taraborelli
Marcel Heyder

Marcel Heyder utforskade många andliga traditioner och läkningstekniker innan han fann sitt livsändamål i shamanism. I över ett decennium har han arbetat med grupper och individer i Tyskland ... Läs mer

MARCEL HEYDER
MORITZ REIMANN

Moritz Reimann är en examen från Light Body School som arbetar med grupper och individer runt om i världen. Läs mer

MORITZ REIMANN
Elise Kost

Elise Kost har ägnat sig åt två decennier för att vägleda individer och grupper att hävda mod och fullständigt personifiera deras skönhet och glädje vitalitet av kropp, hjärthjänst och ande. Läs mer

ELISE KOST
teammember1

Martha började sina studier hos The Four Winds Society 2007 och har hjälpt till med bostads- och onlineundervisning sedan 2018 ....
Läs mer

Martha Abbot

VÅRA KAMPUS

På vart och ett av våra campus kommer du att uppleva vår världs skönhet, lugn och skönhet varje dag av din träning.

campus1

Los Lobos Sanctuary ligger i Chiles kust bergskedja och angränsar till ett världsbiosfärskonservat, ett hälsocenter och shamansk kloster som erbjuder den unika möjligheten att få din utbildning i vår grundare helgedom

Läs mer
Los Lobos Sanctuary
Olmué, Chile
campus2

Joshua Tree Retreat Center är de äldsta och största retreatcentren i västra USA och ett unikt arkitektoniskt landmärke, med de flesta byggnader byggda av världsberömda arkitekter Frank Lloyd Wright och hans son Lloyd

Läs mer
Joshua Tree Retreat Center
CALIFORNIA, USA
campus3

TamanGa ligger nära den södra Österrike byn Gamlitz, omgiven av skogar, vingårdar och sin egen organiska trädgård, som ger en känsla av gripande lugn.

Läs mer
TamanGa, Gamlitz,
Österrike
Translate »