Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or

Ring oss nu kl
(+ 877) 892-9247 XNUMX XNUMX

or
FÅ MER INFO

Gå inhemska, bli infödda, komma bort från misshandlad väg.

Sitta i ceremoni med visdomshållarna och få stora initieringar och passeringsriter som förbinder oss till en forntida visdomstradition - en visdomstradition för att kommunicera med moderjorden och omfamna de högsta dimensionerna i din ande.

Upplev stora tempel där vi ber och mediterar, där vi utnyttjar den stora kosmiska visdomskroppen i det heliga rymden.

På dessa gamla platser där män och kvinnor har samlats för att be i årtusenden, där deras energi är så påtaglig och så utomordentligt stark, kan vi väcka de gudomliga egenskaperna i oss.

Maj 14-19, 2021

AMASON
EN SPIRIT

Med Marcela Lobos
och Jo Bowlby

Utforska de dolda områdena med shamanisk medvetenhet. Arbeta sida vid sida med fullbordade inhemska medicinska män och kvinnor för att lära sig shamanisk kosmologi och helande kartor. Liksom djungeln Jaguar, spåra ett öde för dig själv och skapa en original berättelse för nästa kapitel i ditt liv.

Öppet endast för studenter

VISA UTGÅNG

Maj 20-27, 2021

VIA ILLUMINATA:
SHAMANISK VISDOM
& SACRED MANTRA

Med Deva Premal, Miten, Manose, Marcela Lobos, Dr. Alberto Villoldo och Q'ero Shamans.

Utforska de forntida visdomarna i heliga tempel i molnen. Kom i harmoni med det ursprungliga ljudet från universum i en högtid av musik och shamanisk visdom. Sitta i ceremoni med medicinmän och kvinnor och ta emot initieringsriter av jordmästaren

Öppen för alla.

VISA UTGÅNG

28 maj - 4 juni 2021

LAKE TITICACA:
FÖRSTÄLLNING AV DEN
SOLENS BARN

Med Four Winds Senior Fakultet Marcela Lobos och Tantric Yogini Monika Nataraj

Stig igen med denna kvinnorekspedition till sjön Titicaca, havet på toppen av världen där solen och månen födde de första Inca och Coya. Resa för att besöka medvetsfloden, anropa nytt liv vid fruktbarhetens tempel och uppleva stor läkning på månens ö. Kom och upplev renhet och transformativ energi från dessa kraftplatser.

Öppen för studenter, deltagare
av Via Illuminata och andra
efter ansökan.

VISA UTGÅNG

”Resorna vi gör är inte bara arkeologiska och kulturella och antropologiska, de är djupt transformativa. Arbetet vi gör på våra resor är att drömma om en ny värld att vara. Om du vill vara en del av denna revolution som äger rum idag, där du kommer att informeras direkt till ett globalt uppdrag som vi alla bär för att drömma om en ny värld att bli, är detta laboratoriet som jag vill bjuda in dig att jag vill att du ska komma och gå med mig. För här är vi där vi inkuberar, inte bara vår egen läkning utan en ny människa som dyker upp på jorden idag. ”

-Alberto Villoldo, Ph.D.

Translate »